Rólunk


     Az iskola 1999 óta működik. Alapítása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy minél szélesebb körben megismertesse, terjessze a tradicionális kínai belsőenergia fejlesztő módszereket, a kínai orvoslás hagyományait és az ahhoz kapcsolódó ismereteket.

Szakmai vezetését Hegyi Gábor chikung-taichi mester, okleveles természet- gyógyász, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, gyógymasszőr látja el. A küzdősportok és a különböző harcművészeti stílusok több évtizedes gyakorlása

mellett dr. Wu Bin Jiang nagymester-hagyományos kínai orvos avatta be a chikung-taichi tudományába.
Az ő felkérésére és támogatásával kezdte meg tanítói működését, és birtokolja az ezzel járó jogokat. Dr. Wu a magyar mesterrel az óta is folyamatos baráti és szakmai kapcsolatban van, és teljes körű támogatásával segíti az iskola működését.
Magyarországi látogatásai során személyesen is találkozik a stílus itthoni művelőivel. Legutóbbi 2006-os itt tartózkodása alkalmával, örömmel látta hogy mára már egyre szélesebb körben érdeklődnek nem csupán a chikung és a taichi, de a keleti kultúra egésze iránt.
          
     Az országos oktató és ismeretterjesztő tevékenység bővülésével több állandó instruktorral és segítővel gazdagodott az iskola, melynek egyik fontos célkitűzése magas szintű tudással rendelkező oktatók képzése.
Rövid bemutatkozásukat olvashatják: (feltöltés alatt)

Érdeklődésüket az iskola e-mail címén fogadjuk, valamint az oktatóinknak, instruktoroknak is feltehetik nekik szánt kérdéseiket.
Programjainkról az aktuális című link alatt tájékozódhatnak.

       
Informatikai partnerünk a Mervill-Alfa Kft.